Awan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Awan Kumulus

Awan nya éta kumpulan uap cai nu ngambang di atmosfir di saluhureun Bumi atawa banda planet lianna, saperti Bulan. Katempona siga haseup warna bodas atawa kulawu di langit. Cabang météorologi ngeunaan awan disebut népologi.


Nulis.jpg