Budaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Budaya sunda mangrupa hasil interaksi manusa ka dirina ka sasamana ka lingkunganana jeung ka tuhanna.

Nulis.jpg