Carécét

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Linen handkerchief

Carécét (id: saputangan) nyaéta lawon nu bentukna kotak nu sarua sisina, ilahar dibabawa dina saku, dipaké pikeun kaberesihan diri, saperti ngusap leungeun atawa nyingsring tina irung, atawa pikeun kaperluan éstétika saperti hiasan dina saku.

Carécét bodas kungsi dipaké ogé dina perang salaku simbol atawa tanda sumerah éléh.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]