Chūbu Centrair International Airport

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Chūbu Centrair International Airport
中部国際空港
Chūbu Kokusai Kūkō
IATA: NGO - ICAO: RJGG
Summary
Airport type Public
Operator CJIA Co., Ltd.
Serves Nagoya
Elevation AMSL 15 ft (5 m)
Coordinates 34°51′30″N, 136°48′19″E
Runways
Direction Length Surface
ft m
18/36 11,483 3,500 ConcreteAsphalt

Bandara Internasional Centrair Chūbu dina Basa Inggris Chūbu Centrair International Airport (中部国際空港 Chūbu Kokusai Kūkō?) (IATA: NGOICAO: RJGG) nyaeta bandara di pulo buatan di Basisir Ise, Kota Tokoname di Préféktur Aichi, kaleureun Nagoya di Jepang tengah.

Pesawat jeung tujuan[édit | sunting sumber]

Pesawat ieu aya di Bandara Internasional Chūbu per Desember 2006:

Pesawat panumpang (Internasional)[édit | sunting sumber]

Pesawat panumpang (Domestik)[édit | sunting sumber]

  • ANA Group* (Akita, Asahikawa, Fukuoka, Fukushima, Hakodate, Ishigaki, Kagoshima, Kumamoto, Matsuyama, Miyazaki, Nagasaki, Naha, Niigata, Oita, Memanbetsu(Ozora**), Sapporo-Chitose, Sendai, Tokushima, Tokyo-Narita, Wakkanai [seasonal], Yonago)
  • Japan Airlines (Aomori, Fukuoka, Hanamaki, Nagasaki, Naha, Kagoshima, Kumamoto, Kushiro, Sapporo-Chitose, Sendai, Tokyo-Narita)

*ANA Group kaasup includes All Nippon Airways, Air Japan, Air Nippon, Air Nippon Network jeung Air Central. Sakabeh penerbangan kodena ANA.

** Memanbetsu ngahiji jeung desa Higashikamoto ngawangun Ozora dina 2006.

Pesawat kargo[édit | sunting sumber]

Pesawat samemehna[édit | sunting sumber]

Aksess[édit | sunting sumber]

Kareta[édit | sunting sumber]

Kareta "Rapid Limited Express" Meitetsu

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan