Démonim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Démonim atawa gentilik mangrupakeun kecap nu digunakeun pikeun populasi hiji wewengkon.

Basa Inggris miboga loba cara pikeun nyieun démonim, kawas kalawan nambihkeun sufiks dina ahir kalimah, conto:

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
Linguistics stub.svg