Dominic Howard

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dominic Howard nalika konsér Muse di Toronto

Dominic Howard nya éta drummer grup musik Muse anu lahir tanggal 7 Désémber1977 di Stockport, kota leutik deukeut Manchester, Inggris[1][2]. Faktana, Dominic nya éta personil pangkolotna di Muse, tapi wajahna anu bubudakeun jeung lucu bisa nyamunikeun umurna[1]. Dominic boga seléra humor nu alus, Dominic ogé resep papanggih jeung jalma réa[1]. Saacan jadi dummer, pagawéan Dominic nya éta asistén di kantin sakola, jeung buruh di Pabrik tékstil (bagian packing)[2].

Dominic pertama kalina maén drum umur 11 taun, nalika aya konsér musik jazz di Sakolana, ieu minat terus dikembangkeun nepi ka kuliah[3]. Howard kuliah di Teignmouth Community, terus manéhna asup jadi personil grup musik[3]. Grup musikna teu pati kasohor saméméh Matthew Bellamy asup, terus teu lila Chris Wolstenholmes ogé asup[3]. Sabada sababaraha kali ganti ngaran, ahirna ieu grup musik disebut Muse[3].

Nalika Muse keur naék daun, Howard kudu ngarandapan tragédi nalika tur taun 2004 di Glastonbury, Bapana Dominic Howard maot alatan serangan Jantung[3]. Howard hampir ninggalkeun Muse harita, tapi kalayan dukungan ti personil séjénna, Muse jeung konsérna terus lumangsung[3].

Howard boga kontrak husus jeung perusahaan drum, Tama, Howard maké produk-produk drum Tama anu boga ciri has drum transparan[3]. Howard ogé boga kabiasaan ngarusak drumna nalika manggung[3]. Simbal anu dipakéna nya éta mérek Zildjian, Howard ogé maké stik drum séri tanda tangan Zildjian Dennis Chambers[3].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c (en)[Biografi Dominic Howard] (diaksés tanggal 14 Nopémber 2011)
  2. a b (en)[Muse- Dominic Howard] (diaksés tanggal 14 Nopméber 2011)
  3. a b c d e f g h i (en)[Profil Dominic Howard] (diaksés tanggal 14 Nopémber 2011)
Nulis.jpg