Fosil

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Isocrinus nicoleti

Fosil (tina basa Latin fossus, hartina "beunang ngagali") nyaéta sésa-sésa atawa tapak sasatoan, tutuwuhan, atawa organisme naon baé nu geus ngalaman mineralisasi sahingga kaawétkeun.

Fosil hirup[édit | sunting sumber]

Fosil hirup mangrupakeun istilah nu dipaké pikeun spésiés-spésiés hirup nu raket pisan hubunganana jeung spésiés nu kapanggih salaku fosil.

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Sumber rujukan[édit | sunting sumber]

  • Fossil, Wikipédia édisi basa Inggris per 14 Januari 2006.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg