Gaya nuklir kuat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gaya nuklir kuat nyaéta gaya dasar anu pangkuatna ti antara opat gaya dasar nu aya di alam. Gaya ieu ngajaga quark ambéh tetep kaiket dina jero proton jeung neutron, sarta ogé ambéh proton jeung neutron tetep aya dina jero inti atom.


Nulis.jpg