Gregory Peck

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gregory Peck
Lahir Eldred Gregory Peck
5 April 1916
La Jolla, Kalifornia, AS
Meninggal 12 Juni 2003 (yuswa 87)
Los Angeles, Kalifornia, AS
Pekerjaan Aktor
Tahun aktif 1942–2000
Pasangan Greta Kukkonen (1942-1955)
Veronique Passani (1955-2003)
Anak Jonathan Peck (1944-1975)
Stephen Peck (l.1945)
Carey Paul Peck (l.1949)
Tony Peck, lahir 24 Oktober 1956 (1956-10-24) (yuswa 57)
Cecilia Peck, lahir 1 Méi 1958 (1958-05-01) (yuswa 55)
Kerabat Ethan Peck (incu), lahir 2 Maret 1986 (1986-03-02) (yuswa 28)
Penghargaan Aktor Pangalusna Academy Award
1962 To Kill a Mockingbird
1968 Jean Hersholt Humanitarian Award

Gregory Peck (gumelar di La Jolla, California, 5 April 1916 – pupus di Los Angeles, California, 12 Juni 2003 dina yuswa 87 taun) mangrupakeun salahsahiji aktor film Amérika Sarikat nu meunang Oscar.

Filmografi[édit | sunting sumber]

Literatur[édit | sunting sumber]

  • Michael Freedland: Gregory Peck. A Biography. New York 1980
  • Gary Fishgall: Gregory Peck. A Biography. New York 2002
  • Lynn Haney: Gregory Peck. A Charmed Life. New York 2004

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Maximilian Schell
pikeun pilem Judgment at Nuremberg
Aktor Pangalusna (Oscar)
1962
pikeun pilem To Kill a Mockingbird
Sanggeusna
Sidney Poitier
pikeun pilem Lilies of the Field

Citakan:Aktor Pangalusna (Academy Awards)

Replace this image male.svg