Sidney Poitier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sir Sidney Poitier KBE
Duta Besar Bahama pikeun Jepang
Incumbent
Awal jabatan
15 April 1997
Raja/Ratu Elizabeth II
Perdana Mentri
Katerangan lian
Gumelar 20 Pébruari 1927 (1927-02-20) (yuswa 87)
Miami, Amérika Sarikat
Kawarganagaraan
Pameget/istri
Murangkalih
  • Beverly Poitier
  • Pamela Poitier
  • Sherri Poitier
  • Gina Poitier
  • Anika Poitier
  • Sydney Tamiia
Pagawéan Aktor, sutradara, pangarang, diplomat

Sidney Poitier, KBE (gumelar 20 Pébruari 1927; yuswa 87 taun) nyaéta saurang aktor, sutradara, pangarang, jeung diplomat Bahama nu gumelar di Amerika Sarikat. Anjeunna ayeuna mangku jabatan duta besar ti Bahama pikeun Jepang.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg