Kasey Kahne

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kasey Kahne di taun 2011

Kasey Kenneth Kahne (babar di Enumclaw, Washington kaping 10 April 1980) mangrupakeun saorang pembalap mobil professional ti Amerika Serikat. Anjeunna ayeuna ngiringan balapan di ajang NASCAR Sprint Cup Series sareng tim Hendrick Motorsports, jeung janten rekan setim Jeff Gordon, Jimmie Johnson sareng Dale Earnhardt Junior.[1] Anjeunna oge turun di ajang Nationwide Series sareng tim Turner Motorsports. Kahne mimitian debut NASCAR-nya di Daytona International Speedway taun 2004 dina lomba Daytona 500. Kameunangan perdanana diraih di Richmond International Raceway di taun 2005.

Statistik karier[édit | sunting sumber]

Taun Balap Meunang Pole Top 5 Top 10 DNF Avg. Start Avg. Finis Hadiah Klasemen Tim
2012 8 0 2 1 3 2 7.6 23.3 $1,050,630 23 Hendrick Motorsports
2011 36 1 2 8 15 4 11.3 15.6 $4,680,775 14 Red Bull Racing
2010 36 0 4 7 10 4 13.5 18.9 $5,651,939 20 Richard Petty Motorsport
2009 36 2 0 7 14 2 11.8 15.3 $7,005,551 10 Richard Petty Motorsports
2008 36 2 2 4 14 4 16.1 18.1 $7,030,099 14 Gillett Evernham Motorsports
2007 36 0 2 1 8 6 14.3 22.2 $5,750,131 19 Evernham Motorsports
2006 36 6 6 12 19 6 12.8 15.5 $7,721,378 8 Evernham Motorsports
2005 36 1 2 5 8 9 14.8 21.9 $5,183,697 23 Evernham Motorsports
2004 36 0 4 13 14 7 13.6 16.7 $5,415,611 13 Evernham Motorsports
Total 288 12 22 57 105 42 13.5 18.0 $48,439,181

Statistik nepi ka tanggal 29 April 2012.[2]

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. NASCAR.com (April 13, 2010). Kahne going to Hendrick in '12; next season uncertain. Rilis pérs. Diaksés dina 13 April 2010.
  2. "Sprint Cup Series Statistics: Kasey Kahne". Racing-reference.info. Diakses pada 29 April 2012. 

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg