Konferénsi Yalta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Konferénsi Yalta, nyaéta hiji konferénsi nalika Perang Dunya II nu diayakeun dina 4 nepi ka 11 Pébruari 1945. Konferénsi ieu dilaksanakeun ku pamaréntah Amérika Sarikat, Uni Soviét, jeung Britania Raya.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Hourglass drawing.svg