Kota Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jakarta Barat
80px

Lambang Jakarta Barat
Gambar:Locator Kota Jakarta Barat.png

Peta lokasi Jakarta Barat
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Fadjar Panjaitan
Kode area telepon 021
DAU Rp. -

Situs web resmi: http://barat.jakarta.go.id/

Jakarta Barat nyaéta salasahiji kota di béh kulon Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Barat wawatesan jeung Jakarta Utara, di wétaneunnana jeung Jakarta Pusat, di kiduleunnana jeung Jakarta Selatan sarta di kuloneunnana jeung Tangerang.

Kacamatan di Jakarta Barat[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png