Lorde

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lorde ARIA Music Awards 2.jpg
Lorde Laneway 5.jpg

Ella Marija Lani Yelich-O'Connor atawa leuwih dikenal ku sebutan Lorde ieu mangrupa penyanyi sarta nu nulis lagu ti Australia.[1] Sasih pebruari anjeunna kenging dina pangajen "Grammy Awards 2014".


Daftar Lagu[édit | sunting sumber]

1. Royals

2. Team

3. Tennis Court

4. Buzzcut Season


Nulis.jpg



Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Here Is Lorde's Birth Certificate". The Hairpin. 28 Januari 2014. Diakses pada 31 Januari 2014.