Marília Pêra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Marília Pêra

Marília Marzullo Pêra (gumelar di Rio de Janeiro, Brasil, 22 Januari 1943; yuswa 71 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Marília Pêra nya éta saurang aktris.


Replace this image male.svg