Nha Trang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Diamond-caution.png Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan katingali siga Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.
Kacamatan Nha Trang

Peta lokasi Kacamatan Nha Trang
Propinsi Khanh Hoa
Kota [[Kota |]]
Camat -
Lega 251km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
Nha Trang
Nha Trang

Nha Trang nyaéta salasahiji kacamatan di Propinsi Khanh Hoa, Viétnam. Dina taun 2010, legana kurang leuwih 251 km² sarta pangeusina aya 292.005 jiwa. Bandara Internasional Cam Ranh jiji kota.