Bandara Internasional Cam Ranh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Internasional Cam Ranh
Sân bay Quốc tế Cam Ranh

Cam Ranh Airport.jpg
Gambar udara bandara Cam Ranh taun 2008

IATA: CXR – ICAO: VVCR
Ringkesan
Tipe bandara Publik
Operator Pamarentah
Ngalayanan Nha Trang, Vietnam
Lokasi Cam Ranh, Vietnam
Luhur AMSL 40 ft / 12 m
Koordinat 11°59′53″N 109°13′10″E / 11.99806°N 109.21944°E / 11.99806; 109.21944
Landasan pacu
Arah Panjang Bahan
ft m
02/20 10,000 3,048 Kongkrit
Sumber: DAFIF[1][2]
Terminal internasional anyar.
Bandara Con Dao

Bandara Internasional Cam Ranh atawa Cam Ranh International Airport nyaeta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Cam Ranh jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA CRX jeung kode ICAO VVCR.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | sunting sumber]

Bandara Con Dao 1 terminal.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Airport information for VVCR from DAFIF (effective October 2006)
  2. Citakan:GCM