Pamaké:Aditia.Gunawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Basa
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Aditia Gunawan

Nepangkeun, wasta sim kuring Aditia Gunawan. Resep tulas tulis dina wiki mah geus ti taun 2007 mula, ngan teu pati aktif. Kiwari jadi Direktur Proyék Sundapédia 2011, pasanggiri nulis basa Sunda dina Wikipedia basa Sunda. Alumni UPI Jurusan Pendidikan Bahasa Daérah (Sunda) taun 2007. Resep nulis utamana perkara naskah Sunda jeung kabudayaan Sunda. Sapopoé digawé di Perpustakaan Nasional RI, di bagian koléksi naskah kuno.


Nu nuju dihanca:


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '