Pamaké:BP48Fadhillah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Fadhillah jeung bandera Kanada di gedung Sekretariat ASEAN Jakarta


Fadhillah Fatihatullaily (Dilla) nya éta salah sahiji pamilon di pasanggiri Wiki Sabanda 2014. Dilla kungsi ilubiung di pasanggiri Bebaskan Pengetahuan 2014 di Wikipedia Bahasa Indonesia. Dina dangeut ieu, Dilla nuju ngaréngsékeun pendidikan strata hiji di jurusan Bahasa & Sastra Inggris, Fakultas Adab & Humaniora di UIN Syarif Hidayatullah Jakarta.


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"