Pamaké:Luffy sogeking

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kotak Pamaké
Pamaké ngagunakeun Mozilla Firefox keur nyumbang di Wikipédia User browser firefox.png
Wikipedia-logo.png Pamaké nu nyandu Wikipédia
Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
su-5 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan maher.

Wilujeng Sumping

Anjeun ayeuna aya di tepas sim kuring Luffy sogeking.

Nami asli abdi nyaeta Irman, abdi pituin ti Bandung mung ayeuna nuju didamel di Jakarta.

Info sanes katut abdi di :