Rorombéheun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Rorombéheun nyaeta salasahiji panyakit kulit nu narajang dampal suku manusa. Cirina mangrupa dampal suku nu bareulah, utamana dina lebah sisi-sisi dampal.

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg