Sajadah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sajadah

Sajadah (Basa Arab, سجادة sajada (jamak sajjad) atawa musallah, dina Basa Pérsia: جانماز Janamaz), nyaeta sabangsaning kaen (seseringna dihias) nu dipake ku Muslim pikeun solat. Sanajan henteu kudu, sajadah bisa leuwih ngajaga nu keur solat sangkan tetep beresih jeung lugina nalika sujud dina waktu solat. Muslim kudu wudu samemeh solat tur kudu solat dina tempat nu beresih.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Bordélan Pérsia


Allah-green.svg