Stephenie Meyer

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Stephenie Meyer

Stephenie Meyer nya éta pangarang buku seri Twilight, padumukanana di Cave Creek, Arizona di imah anu sarua salila sapuluh taun.[1] Kabéh opat buku di Twilight Saga geus kajual 85 juta kopi di sakumna dunya sarta geus ditarjamahkeun ka dina 37 basa, kaasup Vietnam, Cina sarta Kroasia.[1] Taun ka tukang waé, 27 juta buku Twilight terjual di 37 nagara.[1] Majalah Time nyebutkeunana "fenomena penerbitan abad anyar".[1]

Opat buku seri Meyer 'Twilight' nya éta Twilight, New Moon, Eclipse, sarta Breaking Dawn aya di 20 pangluhurna dina daptar buku terlaris USA Today, anu ngawengku buku-buku fiksi rumaja jeung dewasa.[1] Breaking Dawn, anu dirilis Agustus 2009, dijual 1,3 juta eksemplar dina poé kahiji di AS.[1]


Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f (en) Twilight' author, Stephenie Meyer is America’s JK Rowling (diaksés tanggal 19 Nopember 2011)


Nulis.jpg