Tegal Alur, Kali Deres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Tegal Alur

Peta lokasi Tegal Alur
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Kali Deres
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tegal Alur nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kali Deres, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg