Daptar propinsi di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

Jumlah propinsi di Indonésia tumuwuh tina 27 dina mangsa Orde Baru, mekar janten 33 provinsi kiwari, saatos reformasi otonomi daerah.

Peta Indonésia

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg