Sulawesi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sulawesi
Locator pulau sulawesi.PNG

Peta lokasi pulo Sulawesi
{{{peta2}}}
Koordinat {{{koordinat}}}
Nagara Indonesia
Kapuloan Sulawesi
Propinsi {{{propinsi}}}
{{{tipe_dati2}}} {{{dati2}}}
Garis basisir 5275,4 km
Lega 180.680,7 (11)
Pangeusi 10.409.533 (1980)
(?)

Sulawesi nyaéta salasahiji pulo nu aya di antara pulo Kalimantan jeung kapuloan Maluku. Lega wilayahna 174.600 km², Sulawesi mangrupa pulo panggedéna ka-11 sadunya.

Sulawesi ngawates jeung Bornéo di kulon, Filipina di kalér, Florés di kidul, Timor di wétan kidul sarta Maluku di beulah kuloneunnana.

Propinsi nu aya di Sulawesi nyaeta:


Pulo-pulo utama di Indonésia
Irian | Jawa | Kalimantan | Sulawesi | Sumatra
Flag of Indonesia.svg