Tumbak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
tumbak

Tumbak nya éta sarupaning pakarangan paranti perang anu gagangna tina kai jeung seuseukeutna tina beusi anu mincus[1]. Tumbak ogé sok di paké pikeun moro sato ku cara ditojoskeun sina nanceb, kitu oge pungsi tumbak dina perang ku cara nancebkeun seuseukeutna ka musuh[1].

Catetan[édit | sunting sumber]

  1. a b Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.Pepernian Urang Sunda.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42
Nulis.jpg