Windows 7

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Windows 7 nyaéta sistem operasi komputer anu dikaluarkeun ku Microsoft dina taun 2010. Windows 7 ngagantikeun Windows Vista.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps mycomputer.png