Étimologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Étimologi mangrupa cabang élmu basa anu ngulik asal-usul kecap sarta parobahan dina wangun jeung makna.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Etimologi diakses 29 Agustus 2015


Nulis.jpg


Nulis.jpg