Şalom

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Şalom (Basa Ibrani: שָׁלוֹם - Shalom, Basa Indonesia: Damai) nyaéta surat kabar minggon Turki-Yahudi anu dimedalkeun di Istanbul, Turki, ngagunakeun basa Turki jeung basa Ladino kalawan sirkulasi 5.000 di taun 2005. Dicétak di Istanbul, sarta dimedalkeun ku Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş. Di adegkeun kaping 29 Oktober 1947 ku wartawan Turki-Yahudi, Avram Leyon. Yakup Barokas anu jadi redakturna.

Pranala luar[édit | édit sumber]