.mk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti .мкд)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

.mk téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Makédonia Kalér.