Kode nagara domain undak luhur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pikeun daptar lengkep kode nagara domain undak luhur, tempo Daptar kode nagara domain undak luhur.

Kode nagara domain undak luhur (basa Inggris: ccTLD) téh Domain undak luhur internét anu umumna dipaké sarta disadiakeun husus pikeun hiji nagara, daérah kakawasaan, atawa hiji téritorial husus.