Domain undak luhur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Domain undak luhur (basa Inggris: TLD) nyaéta salah sahiji domain anu aya di undak pangluhurna dina runtuyan Sistem Ngaran Domain (basa Inggris: DNS) Internét.[1]

Sajarah[édit | édit sumber]

Domain undak luhur bisa diklasifikasikeun kana tilu bagian utama, klasifikasina téh nyaéta dumasar Nagara, Kategori, sarta Multiorganisasi.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Domain Name System Structure and Delegation". Network Working Group. Diaksés ping 4 Juli 2015. 
  2. "Domain Requirements". Network Working Group. Diaksés ping 4 Juli 2015. 
Nulis.jpg