31 Pébruari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

31 Pébruari, nurutkeun kalénder Kulon modéren (nurutkeun Grégori), nyaéta hiji tanggal anu henteu nyata. Tanggal ieu sakapeung dipaké pikeun conto, jeung tujuan hiji informasi jadi écés tanpa perlu nengetan naha mibanda tanggal nyata atawa henteu nyata.

30 Pébruari sakapeung ogé dipaké dina harti anu sarua.

Tempo ogé[édit | édit sumber]