ACMS

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • ACMS (komputer) ACMS (Application Control Management System) nyaéta software pikeun manajemén prosés transaksi keur komputer anu jalan dina sistim operasi OpenVMS.
  • ACMS (éléktronik) ACMS (Automatic Channel Memory System) nyaéta hiji sistim di mana sistim vidéo saperti VCR bisa nyungsi jeung ngarékam sistim broadcasting sacara otomatis.
  • ACMS (panerbangan) ACMS (Aircraft Condition Monitoring System) nyaét hiji cara pikeun nangtukeun kaayaan kaséhatan pesawat ku jalan ngalaporkeun sistim panerbangan saperti pembangkit daya jeung sruktur.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


Icon-gears.png