ACMS (éléktronik)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina widang éléktronika, ACMS (Automatic Channel Memory System) nyaéta hiji sistim di mana sistim vidéo saperti VCR bisa nyungsi jeung ngarékam sistim broadcasting sacara otomatis.


Icon-gears.png