ACMS (éléktronik)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina widang éléktronika, ACMS (Automatic Channel Memory System) nyaéta hiji sistim di mana sistim vidéo saperti VCR bisa nyungsi jeung ngarékam sistim broadcasting sacara otomatis.


Icon-gears.png