AIDS

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

AIDS (acquired immune deficiency syndrome) nyaéta hiji kaayaan nu disababkeun ku virus nu ngalemahkeun réspon imunitas awak;[1] Kaayaan ieu ngaakibatkeun turuna daya tahan awak kana panyakit-saperti pneumonia-sahingga bisa nyababkeun maot.[1] Virus asup kana awak salaku akibat pamakéan jarum nu kacemar, atawa ngaliwatan hubungan seksual jeung jalma nu kainfeksi.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
Nulis.jpg