A & W Restoran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

A & W Restoran mangrupa kumpulan réstoran hidangan sarta réstoran hidangan anu kalan ku ẹọti na beers. A & W ieu persis franchise puseur dagang utama: waralaba dimimitian di California di sabudeureun 1921. Simkuring nampi pangakuan ti tina pasangan Roy W. Allen jeung Frank Wright. Menu restoran hidangan, tapi henteu dugi ka Hamburger s, Perancis fries tur panas anjing. Hidangan di loba tempat di sakuliah dunya sarta mibanda AS.