Adobe Dreamweaver

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Adobe Dréamwéaver nyaéta program pangédit kaca ramat kaluaran Adobe Systems anu tiheula dipikawanoh minangka Macromedia Dréamwéaver kaluaran Macromedia. Program ieu réa dipaké ku pangembang ramat alatan fitur-fiturna anu narik sarta gampang dipakéna. Macromedia ngaluarkeun vérsi pamungkas Macromedia Dréamwéaver nyaéta vérsi 8.

Pranala luar[édit | édit sumber]


Synaptic.png