Adobe Dreamweaver

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Adobe Dréamwéaver nyaéta program pangédit kaca ramat kaluaran Adobe Systems anu tiheula dipikawanoh minangka Macromedia Dréamwéaver kaluaran Macromedia. Program ieu réa dipaké ku pangembang ramat alatan fitur-fiturna anu narik sarta gampang dipakéna. Macromedia ngaluarkeun vérsi pamungkas Macromedia Dréamwéaver nyaéta vérsi 8.

Pranala luar[édit | édit sumber]


Synaptic.png