Ajir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tangkal tomat diajiran.

Ajir nyaéta sapotong awi nu dipaké salaku tanda jarak pelak saacan ngalakona melak, nopang, atawa tempat rambatan tutuwuhan.[1][2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
  2. Luthfiyani, Lulu. Kamus Genggam Bahasa Sunda. Yogyakarta2016: Frasa Lingua. ISBN 9786026475275. Diakses tanggal 23 Nopember 2019. 
Nulis.jpg