Amérika (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina basa Sunda, Amérika biasana nujul ka Amérika Sarikat, tapina bisa ogé nujul ka: