Analisa conjoint

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Analisa conjoint, disebut model komposisi multi-attribute, nyaeta teknik statistik nu aslina tina mathematical psychology. Ayeuna dipake di loba widang social science jeung applied science kaasup marketing, product management, jeung operations research.

Tempo oge: Conjoint analysis (in marketing)


Nulis.jpg