Analisa conjoint

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Analisa conjoint, disebut modél komposisi multi-attribute, nyaéta téhnik statistik nu aslina tina mathematical psychology. Ayeuna dipaké di loba widang social science jeung applied science kaasup marketing, product management, jeung operations research.

Tempo oge: Conjoint analysis (in marketing)


Nulis.jpg