Angkatan Laut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angkatan Laut (AL) nyaéta bagian militer hiji nagara nu perangna di cai maké kapal. Sabagéan gede AL diwangun tina kapal perang. AL bisa ogé miboga Angkatan Udara jeung soldadu sorangan.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg