Lompat ke isi

Angkatan Laut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
USS Lassen ti Angkatan Laut Amerika Sarikat

Angkatan Laut (AL) nyaéta bagian militer hiji nagara nu perangna di cai maké kapal. Sabagéan gedé AL diwangun tina kapal perang. AL bisa ogé miboga Angkatan Udara jeung soldadu sorangan.

Tempo ogé[édit | édit sumber]