Angkot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Angkot singgetan tina Angkutan Kota/Perkotaan nyaéta sesebutan pikeun salah sahiji modél kandaraan umum.


Nulis.jpg