Angkot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Angkot singgetan tina Angkutan Kota/Perkotaan nyaéta sesebutan pikeun salah sahiji model kandaraan umum.


Nulis.jpg