Angkot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Angkot singgetan tina Angkutan Kota/Perkotaannyaeta sesebutan pikeun salah sahiji model kandaraan umum.


Nulis.jpg