Angkot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Angkot singgetan tina Angkutan Kota/Perkotaan nyaéta sesebutan pikeun salah sahiji modél kandaraan umum.


Nulis.jpg