Lompat ke isi

Animé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Anime mangrupa istilah anu dipaké pikeun nyebutkeun film animasi/kartun Jepang. Kecap éta asalna tina kecap animation nu dina pangucapan Basa Jepang jadi animéshon.[1] Kecap éta terus disingkat jadi animé. sanajan animé teu dimaksudkeun husus pikeun animasi jepang, tatapi loba jalma maké kecap éta pikeun ngabédakeun antara film animasi jieunan jepang jeung non-Jepang.[1]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Anime Archived 2016-02-22 di Wayback Machine diakses 3 Agustus 2015