Antilles Walanda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antilles Walanda (basa Walanda: Nederlandse Antillen), baheula ngaranna Hindia Kulon Walanda, nyaéta hiji wewengkon dependensi Walanda anu perenahna di wewengkon Antilles Leutik, Laut Karibia. Perekonomian Antilles Walanda ngagantung dina sektor pariwisata sarta minyak bumi.


Nulis.jpg