Antonim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antonim (asalna ti basa Yunani anti ("lawan") sarta onoma ("ngaran") nyaéta hiji istilah linguistik anu ngarujuk kana papasangan kecap anu lalawanan hartina (lawan kecap). Conto: panas nyaéta antonim tiis.

Tempo ogé[édit | édit sumber]