Sinonim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sinonim nyaéta kecap anu béda tapi mibanda harti anu jiga atawa sarua.

Conto sinonim: indung - biang, bapa - abah, awéwé - wanoja

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nulis.jpg




Nulis.jpg

Citakan:Uncategorized stub