Sinonim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sinonim nyaéta kecap anu béda tapi mibanda harti anu jiga atawa sarua.

Conto sinonim: indung - biang, bapa - abah, awéwé - wanoja

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub