Anushka Sharma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Anushka Sharma
Gambar:Anushka.jpg
Babar Anushka Sharma
1 Méi 1988 (1988-05-01) (yuswa 29)
Karnataka, Bangalore, India
Pakasaban Artis, Model
Taun aktif 2008 - kiwari

Anushka Sharma (Basa Hindi: अनुष्का शर्मा, Citakan:Lang-kn babar (gumelar di Bangalore, India, 1 Méi 1988; umur 29 taun) nyaéta salah sahiji artis Bollywood anu ngamimitian karirna dina film anu disutradaraan ku Aditya Chopra anu judulna Rab Ne Bana Di Jodi.

Kahirupan Pribadi[édit | édit sumber]

Anushka Sharma, salah saurang putri ti pasangan Bapa Kolonel Ajay Kumar Sharma anu mana anjeunna salah sawios perwira tentara India, sareng Ibu Ashima Sharma. Anushka sakola di sakola tentara nyandak jurusan seni.

Pilem[édit | édit sumber]

Taun Pilem Peran Catetan
2008 Rab Ne Bana Di Jodi Tani Sahni Nominasi - Artis Panghadéna
2010 Badmaash Company Bulbul Singh
2010 Band Baaja Baaraat Shruti Kakkar Nominasi - Artis Panghadéna
2011 Patiala House Simran
2011 Ladies vs Ricky Bahl Ishika désai
2012 Jab Tak Hai Jaan Akira Rai Artis Panghadéna
2013 Matru Ki Bijlee Ka Mandola Bijlee Mandola
2014 P.K - Filming
2014 Bombay Velvet - Filming

Sumber[édit | édit sumber]


Nulis.jpg