Anushka Sharma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Anushka Sharma
frameless|alt=
Babar Anushka Sharma
1 Méi 1988 (1988-05-01) (yuswa 27)
Karnataka, Bangalore, India
Pakasaban Artis, Model
Taun aktif 2008 - kiwari

Anushka Sharma (Basa Hindi: अनुष्का शर्मा, Citakan:Lang-kn babar (gumelar di Bangalore, India, 1 Méi 1988; umur 27 taun). nyaeta mangrupikeun salah sahiji artis Bollywood anu ngawitan karirna dina film anu disutradaraan ku Aditya Chopra anu judulna Rab Ne Bana Di Jodi.

Kahirupan Pribadi[édit | édit sumber]

Anushka Sharma teh nyaeta mangrupikeun salah sawios putri ti pasangan Bapa Kolonel Ajay Kumar Sharma anu mana anjeuna salah sawios perwira tentara India, sareng Ibu Ashima Sharma. Anushka sakola di sakola tentara nyandak jurusan seni.

Pilem[édit | édit sumber]

Taun Pilem Peran Catetan
2008 Rab Ne Bana Di Jodi Tani Sahni Nominasi - Artis Panghadena
2010 Badmaash Company Bulbul Singh
2010 Band Baaja Baaraat Shruti Kakkar Nominasi - Artis Panghadena
2011 Patiala House Simran
2011 Ladies vs Ricky Bahl Ishika Desai
2012 Jab Tak Hai Jaan Akira Rai Artis Panghadena
2013 Matru Ki Bijlee Ka Mandola Bijlee Mandola
2014 P.K - Filming
2014 Bombay Velvet - Filming

Sumber[édit | édit sumber]


Nulis.jpg