Arcawinangun, Purwokerto Timur, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Arcawinangun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Timur

Arcawinangun nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Timur, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg